Sean Webster bluesband

Al drie keer van datum moeten wisselen, nu gaat het echt gebeuren nu eindelijk bij ons deze top artiest en band Sean Webster.


Het leven van de jonge Sean Webster uit Sheffield verandert drastisch wanneer een vriend hem kennis laat maken met de muziek van de drie blueskoningen, Albert, B.B. en Freddie. De bluesgeneraties die de King’s opvolgen zoals Buddy Guy, Robert Cray, Gary Moore en Eric Clapton geven gestalte aan het bluesgeluid waar Sean Webster aan verknocht raakt. Zijn toewijding aan de blues is sindsdien uitgegroeid tot een haast gepassioneerde obsessie die hem inspiratie geeft voor vijf studioalbums uit twee livealbums. Uitnodigingen voor internationale tours op toonaangevende locaties en festivals stromen intussen binnen.

 Sean’s hartstochtelijke gitaarspel staat in volledige harmonie met zijn rauwe indringende ‘one of a kind’ stem. Een stem die sinds het uitbrengen van zijn debuutalbum ‘Long Time Coming’ in 2004 opzien baarde en waar men nog steeds niet over uitgepraat raakt. Vooraanstaand muziekmedium Music News zei al eens: ‘nog nooit iemand gehoord met een stem als Sean Webster’.  Nationale en Internationale bluesmedia komen superlatieven te kort.

Floris Poessé basgitaar
Axel Zwinselman keyboardsInterview "de Blueskrant"

 

Evenement-informatie

Startdatum 10-12-2022 20:30
Prijs per persoon €15.00
Locatie De Noviteit

Locatiekaart