Steven Troch band (B)

Winnaars Belgian Blues Challenge in de Noviteit

Genieten van de Toots Tielemans van de blues en zijn band, dat gaan we doen in Monster. Frontman Steven Troch is een zanger en bluesharp (mondharmonica) speler met een extra dosis originaliteit. In 2019 is de band bekroond als winnaars van de Belgian Blues challenge 2019.  En daar na bleef het, om de bekende reden, twee jaar stil. Genoeg reden om  je extra op te laden en uit te zien naar dit optreden voor de Hollandse blues vrienden en vriendinnen.

Deze Belgische buren serveren je een fijne mix van vlezige BLUES en pittige ROOTS. In hun muziek hoor je de gemene dreiging van het moderne leven, de zweterige ritmes van de stad, de blauwe tonen van vervlogen tijden en teksten die een glimlach op je gezicht toveren. Ze balanceren altijd op het slappe koord tussen High-Octane Swing, gekke Juke Joint Blues en vintage feelgood R&B. Steven Troch Band is een solide vierkoppige band die ruige hedendaagse Rhythm & Blues speelt met een ziel verruimende overtuiging.

De band bestaat verder, buiten Steven, uit Matt T Mahony gitaar, Lizz Sprangers bas gitaar en Bernd Coene drums.

De Steven Troch band vertegenwoordigd 2 juni België  tijdens de Europian Blues Challenge 2022 in Malmö Sweden.

Zaterdag 14 mei in de grote zaal van de Monsterse Noviteit de Steven Troch band. De zaal gaat open om 20.00 u. en het optreden start om 20.30 u. welke eindigt rond23.30 u.

website: http://www.steventrochband.com/

Evenement-informatie

Startdatum 14-05-2022 20:30
Prijs per persoon €15.00
Locatie De Noviteit

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatiekaart